Jogi Nyilatkozat

A Felhasználó a honlapon történő kapcsolatfelvétellel vagy jelentkezéssel kijelenti, hogy a honlapon közzétett Általános Felhasználási Feltételek és Adatkezelési Tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az személyes adatainak kezeléséhez az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint hozzájárul.

A honlapon és minden aloldalán található összes leírás és információ Gere Péter egyéni vállalkozó szellemi terméke és tulajdona, amely szerzői jogvédelem alatt áll. A honlapon elérhető tartalmak felhasználása vagy közzététele kizárólag Gere Péter egyéni vállalkozó előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.

Gere Péter egyéni vállalkozó fenntart magának minden jogot a honlap, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a honlap terjesztésének tekintetében. A honlapon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének engedély nélküli letöltése, elektronikus tárolása, annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvétele, feldolgozása vagy közzététele, üzleti célú felhasználása tilos, és jogi következményeket von maga.

Kapcsolat: peter.gere25[@]gmail.com