design-thinking-gere-peter-workshopVendégelőadóként és óraadóként 2011 óta tartok hallgatóknak különböző témájú előadásokat és workshopokat angol, német és magyar nyelven – középiskolásoknak, alap- és mesterszakosoknak, illetve MBA és PhD képzésekben résztvevőknek is.

Témáját tekintve főleg vállalati kultúrával kapcsolatos modellekről (például szervezeti energia), a vállalati kultúra fejlesztéséről, saját tanácsadói esetekről, emellett innováció és kreativitástechnikák témakörben, felhasználó- és ügyfélközpontúság, ügyfélélmény és Design Thinking workshopok formájában vezettem be a hallgatókat különböző vállalatok gyakorlati kihívásaiba és megoldási lehetőségekbe.

Dolgoztam többek között a Budapesti Corvinus Egyetemmel, az ESSCA (École Supérieure des Sciences Commerciales d’Angers) School of Management egyetemmel, a Hochschule Fresenius Hamburggal, az Universität zu Kölnnel, CEIBS (China Europe International Business School) európai szervezetével, az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemmel, a Central European University-vel, a Semmelweis Egyetemmel, az Engame Akadémiával és a Széchenyi István Egyetemmel.

2017 óta külsős oktatóként előadásokat, szemináriumokat és workshopokat vezetek az ESSCA különböző programjaiban. 2019-ben pedig bekapcsolódtam az Andrássy Egyetem PhD képzésébe, a CEU iLab mentori csapatába és a Hochschule Fresenius Hamburg esti tagozatos Digitális Menedzsment mesterképzésébe.

Design Thinking Lecture_Peter Gere_ESSCA

Amennyiben szeretné intézményében oktatói vagy hallgatói számára az innováció és kreativitás témakörét vagy a Design Thinking-et gyakorlatias szemlélettel előadás, Design Thinking workshop vagy kurzus kereteiben bemutatni, vagy belső intézményi problémák felderítésére és megoldására kipróbálni, várom hívását vagy e-mailjét és szívesen állok rendelkezésére.

Kapcsolat